Giriş Kayıt
Jake Hanson

Jake Hanson


Oyuncu

Jake Hanson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Karınca Adam ve Eşek Arısı
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.3 167,244
2017 Dram Oyuncu 6.0 576
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,115
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 130,208

Büyük Günahlar
2002 Suç Oyuncu 6.3 33,872
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018