Giriş Kayıt
Catalin Anchidin

Catalin Anchidin


Oyuncu

Catalin Anchidin, oyuncu. Çocuk Pozu (2013), Aferim! (2015), Sieranevada (2016), Ailemizdeki Herkes (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 71
2016 Dram Çeşitli 6.1 26
2016 Dram Çeşitli 8.0 1,391
2016 Dram Çeşitli 7.3 352
2015 Dram Çeşitli 6.6 99
2015 Komedi Çeşitli 6.5 268
2015 Dram Çeşitli 5.2 188
2015 Macera Çeşitli 7.7 4,089
2014 Kısa Metraj Çeşitli 6.2 52

Çocuk Pozu
2013 Dram Çeşitli 7.5 6,057
2013 Dram Çeşitli 7.1 128
2013 Korku Çeşitli 6.8 585
2013 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 69
2013 Aile Çeşitli    

Ailemizdeki Herkes
2012 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.5 888

İyi Niyetler
2011 Dram Çeşitli 6.7 384
2010 Dram Çeşitli 6.9 198
2010 Belgesel Çeşitli 7.7 385

Her Şeyden Önemlisi
2009 Dram Çeşitli 7.2 290

Şeref Madalyası
2009 Dram Çeşitli 7.7 700

Dünyanın En Mutlu Kızı
2009 Dram Çeşitli 7.0 801
2008 Dram Çeşitli 6.8 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017