Giriş Kayıt
Mike Bove

Mike Bove


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Mike Bove, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 6.2 1,105
2013 Belgesel Kameraman 7.2 964
2012 Dram Kameraman 8.4 14

Munger Yolu
2011 Korku Kameraman 4.5 1,341
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 13
2010 Suç Kameraman 6.3 30,276
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017