Giriş Kayıt
Balaji Sarma

Balaji Sarma


Oyuncu

Balaji Sarma, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.0 1,540
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 120
2016 Dram Oyuncu 5.7 175
2016 Komedi Oyuncu 6.1 90
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 294
2015 Komedi Oyuncu 6.2 630
2015 Komedi Oyuncu 4.4 91
2015 Dram Oyuncu 4.7 233
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,270
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,424
2015 Dram Oyuncu 6.9 264
2013 Dram Oyuncu 8.9 11,125
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017