Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bobby Shue

Bobby Shue


Oyuncu

Bobby Shue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Oyuncu 6.0 122,296

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.8 295,716

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 7.4 61,576

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 48,445

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Oyuncu 6.7 13,554

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,177

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.4 63,134
2003 Komedi Oyuncu 6.3 5,129

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Oyuncu 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 7.0 27,084
2000 Komedi Oyuncu 6.8 27,557

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.8 99,039

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 79,409

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Çeşitli 6.2 15,053

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 35,982

Fakülte
1998 Korku Oyuncu 6.4 94,168

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017