Giriş Kayıt
Bobby Shue

Bobby Shue


Oyuncu

Bobby Shue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Oyuncu 6.0 126,766

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.8 310,881

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 7.4 65,289

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 50,761

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Oyuncu 6.7 13,554

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,623

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.4 66,413
2003 Komedi Oyuncu 6.3 5,180

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Oyuncu 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 7.0 28,251
2000 Komedi Oyuncu 6.8 28,653

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.8 102,295

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 82,448

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Çeşitli 6.2 15,059

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 37,241

Fakülte
1998 Korku Oyuncu 6.5 97,670

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,967
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017