Giriş Kayıt
Bobby Shue

Bobby Shue


Oyuncu

Bobby Shue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Oyuncu 6.0 123,342

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.8 299,618

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 7.4 62,044

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 49,003

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Oyuncu 6.7 13,554

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,324

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.4 63,895
2003 Komedi Oyuncu 6.3 5,168

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Oyuncu 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 7.0 27,378
2000 Komedi Oyuncu 6.8 27,849

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.8 99,797

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 80,120

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Çeşitli 6.2 15,059

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 36,233

Fakülte
1998 Korku Oyuncu 6.4 94,907

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,645
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017