Giriş Kayıt
Bobby Shue

Bobby Shue


Oyuncu

Bobby Shue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Oyuncu 6.0 129,295

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.9 320,100

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 7.4 67,231

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 52,129

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Oyuncu 6.7 14,273

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 17,871

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.5 68,105
2003 Komedi Oyuncu 6.3 5,180

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Oyuncu 5.3 14,459

Çaylak
2002 Dram Oyuncu 7.0 28,833
2000 Komedi Oyuncu 6.8 29,252

Kazanma Hırsı
1999 Dram Oyuncu 6.8 103,910

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 84,264

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Çeşitli 6.2 15,059

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 37,925

Fakülte
1998 Korku Oyuncu 6.5 99,658

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,307
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018