Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 6,731

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.4 439
2016 Komedi Oyuncu 6.7 50,549

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,372
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.3 2,568
2015 Komedi Oyuncu 6.0 52,041

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 8,747

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 227,285
2015 Komedi Oyuncu 6.4 45,706
2015 Komedi Oyuncu 5.6 251

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 165,954

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 6.0 18,364
2015 Komedi Oyuncu 6.3 110,040
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,699
2014 Suç Oyuncu 8.2 22,345
2014 Dram Oyuncu 8.3 45,328
2013 Komedi Oyuncu 8.2 222,417
2010 Suç Oyuncu 7.5 24,033
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,062
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,070
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017