Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.3 12
2016 Komedi Oyuncu 6.7 42,786

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 56,721
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.4 198
2015 Komedi Oyuncu 6.0 49,096

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 7,833

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 213,375
2015 Komedi Oyuncu 6.4 43,258
2015 Komedi Oyuncu 5.6 251

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 156,527

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 6.0 16,916
2015 Komedi Oyuncu 6.3 104,458
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,457
2014 Suç Oyuncu 8.1 17,727
2014 Dram Oyuncu 8.3 43,798
2013 Komedi Oyuncu 8.3 206,853
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,965
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,534
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,920
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017