Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 1,300
2016 Dram Oyuncu 6.5 332
2016 Komedi Oyuncu 6.7 48,219

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 62,430
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.6 1,557
2015 Komedi Oyuncu 6.0 51,220

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 8,469

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 222,718
2015 Komedi Oyuncu 6.4 44,875
2015 Komedi Oyuncu 5.6 251

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 162,504

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 6.0 17,715
2015 Komedi Oyuncu 6.3 108,166
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,602
2014 Suç Oyuncu 8.1 19,801
2014 Dram Oyuncu 8.3 44,861
2013 Komedi Oyuncu 8.2 217,590
2010 Suç Oyuncu 7.5 23,718
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,883
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017