Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 12
2016 Komedi Oyuncu 6.7 36,821

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 51,980
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.6 34
2015 Komedi Oyuncu 6.0 47,029

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 7,314

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 203,495
2015 Komedi Oyuncu 6.5 41,618
2015 Komedi Oyuncu 5.6 251

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 150,772

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 6.0 16,292
2015 Komedi Oyuncu 6.3 101,685
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,346
2014 Suç Oyuncu 8.1 17,097
2014 Dram Oyuncu 8.3 43,091
2013 Komedi Oyuncu 8.3 201,218
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,526
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,294
1999 Suç Oyuncu 8.1 54,923
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017