Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 10,176

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.4 562
2016 Komedi Oyuncu 6.6 52,192

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 66,172
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.3 3,171
2015 Komedi Oyuncu 6.0 52,715

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 9,002

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 231,296
2015 Komedi Oyuncu 6.4 47,539
2015 Komedi Oyuncu 5.6 251

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 168,839

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 6.0 18,630
2015 Komedi Oyuncu 6.2 111,335
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,763
2014 Suç Oyuncu 8.2 23,210
2014 Dram Oyuncu 8.3 45,769
2013 Komedi Oyuncu 8.2 225,511
2010 Suç Oyuncu 7.5 24,663
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,246
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017