Giriş Kayıt
Scott Eliasoph

Scott Eliasoph


Oyuncu

Scott Eliasoph, oyuncu. Casuslar Köprüsü (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 64,223

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 14,795

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.4 682
2016 Komedi Oyuncu 6.6 55,839

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 69,955
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 18
2016 Dram Oyuncu 8.2 55
2016 Dram Oyuncu 6.2 4,099
2015 Komedi Oyuncu 6.0 55,136

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 9,561

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 242,940
2015 Komedi Oyuncu 6.4 52,886
2015 Komedi Oyuncu 5.4 594

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 176,429

Sıradışı Anne
2015 Komedi Oyuncu 5.9 19,357
2015 Suç Oyuncu 8.6 253,345
2015 Komedi Oyuncu 6.2 114,899
2014 Komedi Oyuncu 8.7 40
2014 Komedi Oyuncu 6.8 7,947
2014 Suç Oyuncu 8.2 24,741
2014 Dram Oyuncu 8.3 46,786
2013 Komedi Oyuncu 8.2 233,187
2012 Suç Oyuncu 7.9 86,200
2010 Suç Oyuncu 7.5 25,809
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,713
1999 Suç Oyuncu 8.1 61,010
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018