Giriş Kayıt
Miles Donald

Miles Donald


Oyuncu

Miles Donald, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 103,644
2016 Komedi Oyuncu 9.6 25

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,052
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Suç Çeşitli 5.3 746
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 16,544

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 334,984
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
- Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,769) Supernatural (7,505) The Expanse (4,630) Vikings (4,156) The Big Bang Theory (3,730) Suits (3,333) Legion (3,309) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017