Giriş Kayıt
Miles Donald

Miles Donald


Oyuncu

Miles Donald, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli 6.6 196

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 122,830
2016 Komedi Oyuncu 9.6 25

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,888
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Suç Çeşitli 5.3 746
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 16,745

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 342,411
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017