Giriş Kayıt
Miles Donald

Miles Donald


Oyuncu

Miles Donald, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli 6.8 138

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 118,021
2016 Komedi Oyuncu 9.6 25

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,000
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Suç Çeşitli 5.3 746
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 16,745

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 340,571
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017