Giriş Kayıt
Miles Donald

Miles Donald


Oyuncu

Miles Donald, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 6.0 700
2017 Dram Çeşitli 6.3 1,074
2016 Macera 0 5.7 423

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 146,510
2016 Komedi Oyuncu 9.6 25

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 36,796
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Suç Çeşitli 5.3 746
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 17,612

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 358,101
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
Dizi Altyazıları
Vikings (9,785) Black Mirror (8,270) Shameless (7,601) Star Trek: Discovery (4,508) The Big Bang Theory (2,761) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,231) Bron/Broen (1,713) The X Files (1,462) The Flash (1,396) Stranger Things (1,395)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018