Giriş Kayıt
Erdinç Gülener

Erdinç Gülener


Oyuncu

Erdinç Gülener, oyuncu.

1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,584
2013 Dram Oyuncu 7.1 11
2013 Romantik Oyuncu 5.8 1,007
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (7,392) Kidnap (2,977) Beauty and the Beast (2,658) Contratiempo (1,532) The Fate of the Furious (1,466) War Machine (1,328) Dangal (1,139) Redivider (1,129) The Great Wall (1,097) The Boss Baby (1,096)
Dizi Altyazıları
The Flash (10,038) Better Call Saul (7,526) Fargo (5,136) Lucifer (4,508) American Gods (4,066) Gotham (3,988) The 100 (3,812) Twin Peaks (3,337) Arrow (3,200) 12 Monkeys (3,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017