Giriş Kayıt
Erdinç Gülener

Erdinç Gülener


Oyuncu

Erdinç Gülener, oyuncu.

1.5 (2 Oy)
  • Currently 30/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 343
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,941
2014 Komedi Oyuncu 3.2 128
2013 Dram Oyuncu 5.8 18
2013 Romantik Oyuncu 5.8 1,192
Dizi Altyazıları
Westworld (7,411) The 100 (3,416) The Expanse (2,934) La casa de papel (2,214) The Crossing (1,767) Colony (1,674) 12 Monkeys (1,407) Genius (1,241) Luke Cage (1,133) Into the Badlands (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018