Giriş Kayıt
K

K


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

K, müzisyen, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 8.0 1,095
2015 Dram Oyuncu
Müzik
6.8 48
2015 Dram Müzik
Müzik
4.1 31
2014 Dram Müzik 6.5 34
2012 Aksiyon Müzik 5.0 656
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017