Giriş Kayıt
K

K


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

K, müzisyen, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 8.0 1,095
2015 Dram Oyuncu
Müzik
6.8 48
2015 Dram Müzik
Müzik
4.1 31
2014 Dram Müzik 6.5 34
2012 Aksiyon Müzik 5.0 656
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017