Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (30)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu. Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 8.2 1,021
2015 Komedi Oyuncu 6.2 2,875
2015 Dram Oyuncu 5.4 46
2014 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,194
2014 27 Dram Oyuncu 7.2 2,115
2013 Dram Oyuncu 6.1 101
2011 Dram Oyuncu 7.4 18
2011 Dram Oyuncu 3.5 105
2011 Komedi Oyuncu 2.4 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017