Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (30)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu. Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 8.6 2,074
2015 Komedi Oyuncu 6.6 3,633
2015 Dram Oyuncu 6.0 56
2014 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,565
2014 27 Dram Oyuncu 7.3 2,355
2013 Dram Oyuncu 6.2 105
2011 Dram Oyuncu 7.3 22
2011 Dram Oyuncu 3.5 105
2011 Komedi Oyuncu 2.5 199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018