Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (30)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu. Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 7.7 2,531
2015 Komedi Oyuncu 6.7 3,883
2015 Dram Oyuncu 6.3 65
2014 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,682
2014 27 Dram Oyuncu 7.3 2,592
2013 Dram Oyuncu 6.3 109
2011 Dram Oyuncu 7.2 23
2011 Dram Oyuncu 3.6 111
2011 Komedi Oyuncu 2.5 229
Dizi Altyazıları
Westworld (6,465) The Expanse (2,270) La casa de papel (2,172) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,845) Genius (1,381) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,080) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018