Giriş Kayıt
Hideharu Yamashita

Hideharu Yamashita


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Hideharu Yamashita, yapım yöneticisi, yapımcı. Bebekler (2002), Dororo (2007), Kaosu (2000), Ghost Train (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 6.5 449
2014 Korku Yapımcı 7.0 2,415
2013 Aksiyon Yapımcı 7.3 1,286
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 89
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 478

Son Veda
2008 Dram Yapımcı 8.1 39,099
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 96
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 2,153

Ghost Train
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.0 637

Bebekler
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 13,504
2000 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 1,118
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017