Giriş Kayıt
Christopher Scott Hassell

Christopher Scott Hassell


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Christopher Scott Hassell, görsel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 335,330

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 207,309

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 458,453

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 144,179

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 257,656
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 1,183
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 4,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017