Giriş Kayıt
Christopher Scott Hassell

Christopher Scott Hassell


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Christopher Scott Hassell, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 322,626

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 205,308

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 455,055

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 143,022

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 255,435
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 1,183
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017