Giriş Kayıt
Christopher Scott Hassell

Christopher Scott Hassell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt

Christopher Scott Hassell, sanat bölümü, sanat yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 200,809

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 445,029

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 138,781

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 251,760
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 1,183
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017