Giriş Kayıt
Christopher Scott Hassell

Christopher Scott Hassell


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Christopher Scott Hassell, görsel efekt, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 377,172

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 214,977

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 474,263

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 148,909

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 265,969
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 1,183
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 4,725
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017