Giriş Kayıt
Christopher Scott Hassell

Christopher Scott Hassell


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Christopher Scott Hassell, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 280,920

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 202,688

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 449,376

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 140,468

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 253,239
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 1,183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017