Giriş Kayıt
Michael Kaye

Michael Kaye


Oyuncu

Michael Kaye, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,627

Ejder'in Yolu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,235

Öfkenin Yumruğu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,030

Godzilla Devlere Karşı
1972 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,700
1968 Korku Oyuncu 6.2 928
1967 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,282
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017