Giriş Kayıt
Robert D'Arensbourg

Robert D'Arensbourg


Oyuncu

Robert D'Arensbourg, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 21,105
2016 Dram Oyuncu 6.0 852

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 128,641
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 62,689

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 370,960

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 518,096
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018