Giriş Kayıt
Robert D'Arensbourg

Robert D'Arensbourg


Oyuncu

Robert D'Arensbourg, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.4 116

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 120,116
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 55,898

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 348,699

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 478,163
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017