Giriş Kayıt
Robert D'Arensbourg

Robert D'Arensbourg


Oyuncu

Robert D'Arensbourg, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 23,493
2016 Dram Oyuncu 6.3 2,111

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 131,406
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 64,395

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 377,879

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 533,595
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,677) Den of Thieves (3,236) Maze Runner: The Death Cure (2,951) Winchester (2,622) Hostiles (2,440) 12 Strong (1,904) A martfüi rém (1,876) Bleeding Steel (1,456) The Commuter (1,425) Submergence (1,216)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,200) Westworld (6,053) Supernatural (4,839) The Big Bang Theory (3,560) The Terror (3,055) Gotham (2,990) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,549) Arrow (2,514) The Flash (2,080) Krypton (1,788)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018