Giriş Kayıt
Robert D'Arensbourg

Robert D'Arensbourg


Oyuncu

Robert D'Arensbourg, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 24,616
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,590

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 132,912
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 65,106

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 380,955

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 539,660
Film Altyazıları
Rampage (13,275) Ready Player One (7,983) Blockers (1,937) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,473) The Cured (734) Future World (636) Den 12. mann (630) Black Panther (520) Red Sparrow (372)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,495) The 100 (2,838) La casa de papel (2,170) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,115) The Crossing (1,908) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,137) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018