Giriş Kayıt
Robert D'Arensbourg

Robert D'Arensbourg


Oyuncu

Robert D'Arensbourg, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.4 133

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 121,896
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 57,547

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 352,862

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 486,522
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017