Giriş Kayıt
Tara O. Horvath

Tara O. Horvath


Oyuncu

Tara O. Horvath, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 51
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 6,257
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444
- Gerilim Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (12,828) La casa de papel (2,532) 12 Monkeys (2,254) Into the Badlands (1,947) Legion (1,779) The Expanse (1,520) Fear the Walking Dead (1,214) Colony (1,047) Vikings (1,038) Cloak & Dagger (863)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018