Giriş Kayıt
John West Jr.

John West Jr.


Oyuncu

John West Jr., oyuncu. Southland (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 93,240
2017 Biyografi Oyuncu    

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.2 12,614
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
2009 Suç Oyuncu 8.5 21,616
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017