Giriş Kayıt
John West Jr.

John West Jr.


Oyuncu

John West Jr., oyuncu. Southland (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.8 1,294

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 205,710

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.4 17,073
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
2009 Suç Oyuncu 8.4 22,753
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018