Giriş Kayıt
John West Jr.

John West Jr.


Oyuncu

John West Jr., oyuncu. Southland (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.1 10,701
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
2009 Suç Oyuncu 8.5 21,346
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017