Giriş Kayıt
John West Jr.

John West Jr.


Oyuncu

John West Jr., oyuncu. Southland (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.7 1,083

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 186,450

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.3 16,055
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
2009 Suç Oyuncu 8.4 22,310
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018