Giriş Kayıt
Jason Shoemaker

Jason Shoemaker


Oyuncu

Jason Shoemaker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 89,075

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 31,783

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,222,737

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Oyuncu 5.4 2,776

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 65,987
Film Altyazıları
Kidnap (4,372) T2 Trainspotting (3,692) Beauty and the Beast (2,975) Contratiempo (1,551) The Fate of the Furious (1,498) Redivider (1,300) Dangal (1,182) The Boss Baby (1,061) The Great Wall (952) Get Out (836)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,176) American Gods (5,995) Better Call Saul (5,877) Lucifer (4,245) Twin Peaks (4,235) Into the Badlands (3,692) Supernatural (3,388) Gotham (3,024) 12 Monkeys (2,632) Fargo (2,536)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017