Giriş Kayıt
Jason Shoemaker

Jason Shoemaker


Oyuncu

Jason Shoemaker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 83,755

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 31,401

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,199,537

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Oyuncu 5.4 2,776

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 65,304
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017