Giriş Kayıt
Jason Shoemaker

Jason Shoemaker


Oyuncu

Jason Shoemaker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 87,756

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 31,663

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,216,183

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Oyuncu 5.4 2,776

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 65,799
Film Altyazıları
Gold (4,005) Get Out (2,403) Logan (1,924) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,221) Split (1,218) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (954) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,060) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,798) Fargo (2,610) The Last Kingdom (2,517) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017