Giriş Kayıt
Jason Shoemaker

Jason Shoemaker


Oyuncu

Jason Shoemaker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 86,059

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 31,512

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,208,085

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Oyuncu 5.4 2,776

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 65,545
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017