Giriş Kayıt
Kina Dach'e Bullock

Kina Dach'e Bullock


Oyuncu

Kina Dach'e Bullock, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Gerilim Oyuncu 6.0 8,655

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.2 12,348

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 464,873

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 39,962
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 59,632
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,840
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017