Giriş Kayıt
Kina Dach'e Bullock

Kina Dach'e Bullock


Oyuncu

Kina Dach'e Bullock, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.1 10,667

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 455,055

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 39,037
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 57,481
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,840
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,200
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017