Giriş Kayıt
Kina Dach'e Bullock

Kina Dach'e Bullock


Oyuncu

Kina Dach'e Bullock, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu    

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.1 8,639

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 445,047

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 37,898
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 54,847
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,601
2014 Suç Oyuncu 6.8 8,692
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,819) Legion (10,265) The 100 (8,367) Taboo (7,451) Arrow (7,434) The Flash (6,343) The Big Bang Theory (6,082) Black Sails (5,399) Vikings (4,271) Suits (4,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017