Giriş Kayıt
Kina Dach'e Bullock

Kina Dach'e Bullock


Oyuncu

Kina Dach'e Bullock, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 24,084

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.2 16,555

Gücün Bedeli
2015 Dram Oyuncu 4.7 4,047

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 491,680

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 42,309
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 64,807
2014 Suç Oyuncu 6.8 10,974
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018