Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kina Dach'e Bullock

Kina Dach'e Bullock


Oyuncu

Kina Dach'e Bullock, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu    

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.1 7,289

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 439,321

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 37,192
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 52,411
2015 Dram Oyuncu 4.6 3,601
2014 Suç Oyuncu 6.8 8,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017