Giriş Kayıt
Deborah Alcorn

Deborah Alcorn


Oyuncu

Deborah Alcorn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.0 36,304

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 246,323
2015 Macera Oyuncu 6.6 425
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 4,088
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,950
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,209
2014 Dram Oyuncu 8.1 44,528
2014 Dram Oyuncu 7.2 17,942
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017