Giriş Kayıt
Deborah Alcorn

Deborah Alcorn


Oyuncu

Deborah Alcorn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.0 38,954

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 256,139
2015 Macera Oyuncu 6.6 425
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 4,363
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.8 7,289
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,591
2014 Dram Oyuncu 8.2 51,974
2014 Dram Oyuncu 7.2 18,442
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017