Giriş Kayıt
Angelica S Alvarez

Angelica S Alvarez


Oyuncu

Angelica S Alvarez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.5 198
2014 Komedi Oyuncu 5.3 29,348
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Romantik Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 4.3 24
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018