Giriş Kayıt
Helen Brackel

Helen Brackel


Oyuncu

Helen Brackel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Oyuncu 6.6 44,756
2017 Dram Oyuncu 7.6 34

Yeniden Başla
2015 Dram Oyuncu 7.0 65,789

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 231,682
2015 Komedi Oyuncu 6.4 47,862
2014 Komedi Oyuncu 5.3 28,410
2013 Komedi Oyuncu 8.2 226,143
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017