Giriş Kayıt
Helen Brackel

Helen Brackel


Oyuncu

Helen Brackel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Oyuncu 6.6 55,093
2017 Dram Oyuncu 7.6 34

Yeniden Başla
2015 Dram Oyuncu 7.0 69,686

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 242,870
2015 Komedi Oyuncu 6.4 52,875
2014 Komedi Oyuncu 5.3 29,356
2013 Komedi Oyuncu 8.2 233,146
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018