Giriş Kayıt
Helen Brackel

Helen Brackel


Oyuncu

Helen Brackel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Oyuncu 6.6 51,523
2017 Dram Oyuncu 7.6 34

Yeniden Başla
2015 Dram Oyuncu 7.0 68,414

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 238,823
2015 Komedi Oyuncu 6.4 52,065
2014 Komedi Oyuncu 5.3 29,004
2013 Komedi Oyuncu 8.2 230,440
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018