Giriş Kayıt
Helen Brackel

Helen Brackel


Oyuncu

Helen Brackel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Oyuncu 6.8 8,257

Yeniden Başla
2015 Dram Oyuncu 7.0 58,712

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 217,920
2015 Komedi Oyuncu 6.4 44,034
2014 Komedi Oyuncu 5.3 27,309
2013 Komedi Oyuncu 8.3 210,721
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017