Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 415
2017 Biyografi Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.5 101,995

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 62,391

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 67,791
2016 Dram Oyuncu 7.3 182

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 189,258

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 346,079

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 165,160

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 48,947
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 68,174

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 163,388
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017