Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 15,545
2017 Komedi Oyuncu 5.6 29,246
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,004

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 211,114

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 84,690

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 83,667

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,684

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 229,392

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 427,717

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 186,953

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 52,923
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 74,025

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 173,482
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018