Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 12,052
2017 Komedi Oyuncu 5.6 24,585
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 18,732

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 196,353

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 78,571

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 77,876

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.2 2,244

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 217,176

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 396,520

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 180,401

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,722
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 71,757

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 170,187
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017