Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 5,984
2017 Komedi Oyuncu 5.7 20,921
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 16,085

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 179,988

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 74,511

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 75,421

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,779

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 209,435

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 382,482

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 176,150

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,798
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 70,550

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 168,214
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017