Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 3,357
2017 Komedi Oyuncu 5.7 16,104
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,673

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 169,351

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 71,941

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 73,949
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,591

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 204,975

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 373,918

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 173,519

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,320
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 69,979

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 167,084
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017