Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 4,878
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,143
2017 Biyografi Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 147,601

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 67,522

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 71,229
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,057

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 197,600

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 359,900

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 169,266

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 49,567
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 69,016

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 165,233
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Film Altyazıları
Live by Night (10,156) Resident Evil: The Final Chapter (8,850) Hidden Figures (4,696) Rogue One (4,335) Patriots Day (4,268) Assassin's Creed (3,777) Split (3,501) Allied (3,464) Paterson (3,299) Why Him? (2,251)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017