Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.9 2,076
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,594
2017 Biyografi Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 132,347

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 65,565

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 69,940
2016 Dram Oyuncu 6.3 564

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 194,202

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 353,852

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 167,604

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 49,241
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 68,689

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 164,406
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017