Giriş Kayıt
DuRa Brown

DuRa Brown


Oyuncu

DuRa Brown, oyuncu. Sleepless (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 10,802
2017 Komedi Oyuncu 5.6 23,280
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,842

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Çeşitli 7.4 190,699

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 77,087

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 76,786

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.2 2,078

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 213,863

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 389,830

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 178,747

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,329
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 71,128

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 169,382
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,483
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017