Giriş Kayıt
Carma Sharon

Carma Sharon


Oyuncu

Carma Sharon, oyuncu. Deadly Women (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,388
2017 Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.0 12

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 15,950
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,646
2008 Belgesel Oyuncu 8.1 1,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018