Giriş Kayıt
Carma Sharon

Carma Sharon


Oyuncu

Carma Sharon, oyuncu. Deadly Women (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,660
2017 Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.0 12

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 14,875
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,289
2008 Belgesel Oyuncu 8.1 1,084
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017