Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 5.9 4,426

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 39,939

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.9 180,102

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 164,291

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 113,303
2015 Komedi Oyuncu 6.6 107,250

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 145,345

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 81,084

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 253,321

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 27,800
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,639
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018