Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.9 5,559

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 42,380

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.8 189,730

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 170,372

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 119,875
2015 Komedi Oyuncu 6.6 110,255

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 148,077

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 82,043

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 257,375

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 28,278
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,694
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018