Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.9 5,222

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 41,438

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.8 186,296

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 166,761

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 117,006
2015 Komedi Oyuncu 6.6 109,152

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 146,970

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 81,585

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 255,500

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 28,077
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,639
Dizi Altyazıları
Westworld (9,671) La casa de papel (5,643) The Flash (3,394) Legion (2,949) The 100 (1,872) Fear the Walking Dead (1,817) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,342) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018