Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 37,145

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.9 167,308

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 160,067

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 109,269
2015 Komedi Oyuncu 6.6 104,051

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 142,390

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 80,318

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 249,548

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 27,468
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,639
Dizi Altyazıları
Vikings (13,562) Supernatural (5,728) Mr. Robot (5,334) The Big Bang Theory (4,570) Gotham (3,514) Game of Thrones (3,354) Arrow (2,532) The Flash (2,445) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,327) Shameless (2,281)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017