Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 25,073

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.9 125,587

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 145,162

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,516
2015 Komedi Oyuncu 6.6 96,653

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 134,711

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 78,324

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 240,576

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 26,681
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017