Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 19,658

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 8.0 112,193

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 141,392

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 90,786
2015 Komedi Oyuncu 6.6 95,214

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 133,417

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 78,005

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 239,214

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 26,563
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017