Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.9 3,375
2016 Dram Oyuncu 8.5 15,766

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 130,128

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,569
2015 Komedi Oyuncu 6.6 90,487

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 129,195

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 77,075

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 235,389

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 26,274
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,560
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017