Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 27,784

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.9 133,898

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 147,623

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 96,972
2015 Komedi Oyuncu 6.6 97,642

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 135,665

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 78,534

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 241,674

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 26,782
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017