Giriş Kayıt
John J. Burke

John J. Burke


Oyuncu

John J. Burke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 33,185

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7.9 152,343

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 154,832

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 103,909
2015 Komedi Oyuncu 6.6 100,660

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 138,709

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 79,337

Teklif
2009 Komedi Oyuncu 6.7 245,497

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 27,132
1999 Komedi Oyuncu 6.4 7,784
1999 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017