Giriş Kayıt
Rob Guillermo

Rob Guillermo


Yapımcı

Rob Guillermo, yapımcı. Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers (2015), Ali Wong: Baby Cobra (2016), Iliza Shlesinger: Freezing Hot (2015), Jen Kirkman: I'm Gonna Die Alone (And I Feel Fine) (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.5 1,130
2016 Komedi Yapımcı 6.7 464
2015 Komedi Yapımcı 7.9 205
2015 Komedi Yapımcı 7.7 1,348
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 541
2015 Belgesel Yapımcı 6.8 831
2014 Komedi Yapımcı    
2014 Komedi Yapımcı 7.9 376
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017