Giriş Kayıt
Rob Guillermo

Rob Guillermo


Yapımcı

Rob Guillermo, yapımcı. Ali Wong: Baby Cobra (2016), Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers (2015), Iliza Shlesinger: Freezing Hot (2015), Chris D'Elia: Incorrigible (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.4 445
2016 Komedi Yapımcı 7.5 2,025
2016 Komedi Yapımcı 6.7 464
2015 Komedi Yapımcı 7.9 205
2015 Komedi Yapımcı 7.7 1,348
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 541
2015 Belgesel Yapımcı 6.6 627
2015 Belgesel Yapımcı 6.8 831
2014 Komedi Yapımcı    
2014 Komedi Yapımcı 7.9 376
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018