Giriş Kayıt
John A. Taylor

John A. Taylor


Oyuncu

John A. Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Oyuncu 7.2 486
2013 Dram Oyuncu 8.9 393,024
2012 Komedi Oyuncu 8.2 31,964

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 222,548

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 65,287
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018