Giriş Kayıt
John A. Taylor

John A. Taylor


Oyuncu

John A. Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Oyuncu 7.2 486
2013 Dram Oyuncu 9.0 357,221
2012 Komedi Oyuncu 8.2 28,890

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 212,680

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 62,658
Dizi Altyazıları
The Flash (7,166) Fargo (6,047) Arrow (5,065) The 100 (4,617) Better Call Saul (3,728) Lucifer (3,138) 12 Monkeys (2,735) Supernatural (2,559) American Gods (2,471) Game of Thrones (2,432)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017