Giriş Kayıt
John A. Taylor

John A. Taylor


Oyuncu

John A. Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Oyuncu 7.2 486
2013 Dram Oyuncu 8.9 397,527
2012 Komedi Oyuncu 8.2 32,353

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 224,170

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 65,794
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,221) The Terror (3,297) The Flash (2,632) Legion (2,588) The Crossing (2,147) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,150) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (986)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018