Giriş Kayıt
Chris A. Riskus

Chris A. Riskus


Oyuncu

Chris A. Riskus, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 8,580

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 16,725

Son Şans
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 174,293

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.4 154,587

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 153,654
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017