Giriş Kayıt
Chris A. Riskus

Chris A. Riskus


Oyuncu

Chris A. Riskus, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 7,063

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 15,849

Son Şans
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 168,996

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.4 152,903

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 151,471
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017