Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. (2014) Ex Machina (2014), (2015) Steve Jobs (2015), (2016) Fences (2016), (2015) Aloha (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.6 1,325
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 7.2 56,393
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 118,307
2015 Komedi Yapımcı 5.4 45,880
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 34,642

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982
2014 Dram Yapımcı 7.7 346,635

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 23,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017