Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. Uğur Böceği (2017), Meyerowitz Hikâyeleri (2017), (2014) Ex Machina (2014), (2015) Steve Jobs (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uğur Böceği
2017 Komedi Yapımcı 8.0 30,687

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Yapımcı 7.0 18,059
2017 Belgesel Yapımcı 8.5 1,657
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 7.2 69,325
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 125,781
2015 Komedi Yapımcı 5.4 47,889
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 37,131

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982
2014 Dram Yapımcı 7.7 368,464

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 23,659
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018