Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. (2014) Ex Machina (2014), (2015) Steve Jobs (2015), (2016) Fences (2016), (2015) Aloha (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.6 1,145
2016 Dram Yapımcı 7.3 53,708
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 117,164
2015 Komedi Yapımcı 5.4 45,542
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 34,300

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982
2014 Dram Yapımcı 7.7 343,346

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 23,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017