Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. Uğur Böceği (2017), Meyerowitz Hikâyeleri (2017), (2014) Ex Machina (2014), (2015) Steve Jobs (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uğur Böceği
2017 Komedi Yapımcı 7.5 121,755

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Yapımcı 7.0 23,414
2017 Belgesel Yapımcı 8.5 1,657
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 7.2 74,950
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 130,258
2015 Komedi Yapımcı 5.4 49,114
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 38,480

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982
2014 Dram Yapımcı 7.7 384,974

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 24,008
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018