Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. (2015) Ex Machina (2015), (2015) Steve Jobs (2015), (2015) Aloha (2015), (2014) While We're Young (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 26,604
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 111,766
2015 Dram Yapımcı 7.7 327,701
2015 Komedi Yapımcı 5.4 43,785
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 33,086

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.5 22,637
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017