Giriş Kayıt
Jason Sack

Jason Sack


Yapımcı

Jason Sack, yapımcı. (2014) Ex Machina (2014), (2015) Steve Jobs (2015), (2016) Fences (2016), (2015) Aloha (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.7 842
2016 Dram Yapımcı 7.3 47,345
2015 Biyografi Yapımcı 7.2 114,951
2015 Komedi Yapımcı 5.4 44,729
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 33,744

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490
2014 Dram Yapımcı 7.7 336,491

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 22,873
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017