Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 79,384
2017 Dram Oyuncu 5.7 5,682
2016 Suç Oyuncu 4.7 3,926
2016 Komedi Oyuncu 6.0 1,686
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 472,837
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,515

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 71,260
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 61,366

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 542,866
2014 Dram Oyuncu 6.8 42,148

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,046,119
- Gerilim Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017