Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu 6.3 378
2017 Komedi Oyuncu 5.7 11,693
2017 Dram Oyuncu 7.4 27
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 212

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 154,012
2017 Biyografi Oyuncu 6.5 3,114
2017 Dram Oyuncu 5.7 13,392
2016 Dram Oyuncu 6.7 379
2016 Suç Oyuncu 4.6 5,175
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 522,428
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,294
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 7,133

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 78,083
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 69,511

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 580,446

Karar Günü
2014 Dram Oyuncu 6.8 44,991

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,087,164
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018