Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 114,189
2017 Dram Oyuncu 5.7 8,866
2016 Suç Oyuncu 4.6 4,281
2016 Komedi Oyuncu 6.0 1,903
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 486,689
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,677

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 72,685
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 62,716

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 550,578
2014 Dram Oyuncu 6.8 42,730

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,054,324
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017