Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 6.9 417
2017 Komedi Oyuncu 5.7 12,338
2017 Macera Oyuncu 6.3 919
2017 Dram Oyuncu 7.4 27
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 212

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 158,644
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 5,077
2017 Dram Oyuncu 5.7 14,234
2016 Dram Oyuncu 6.7 379
2016 Suç Oyuncu 4.6 5,311
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 529,091
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,294
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 7,136

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 79,207
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 70,916

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 588,769

Karar Günü
2014 Dram Oyuncu 6.8 45,500

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,095,349
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018