Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu 5.4 340
2017 Suç Oyuncu 7.0 659
2017 Komedi Oyuncu 5.7 12,900
2017 Macera Oyuncu 6.2 1,082
2017 Dram Oyuncu 7.4 27
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 212

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 162,039
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 6,246
2017 Dram Oyuncu 5.7 15,260
2016 Dram Oyuncu 6.7 379
2016 Suç Oyuncu 4.6 5,519
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 535,715
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,704
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 7,136

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,087
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 71,991

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 603,154

Karar Günü
2014 Dram Oyuncu 6.8 45,974

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,110,955
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018