Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 48,492
2017 Dram Oyuncu 5.8 3,877
2016 Suç Oyuncu 4.7 3,718
2016 Komedi Oyuncu 6.0 1,588
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 468,110
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,411

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 70,164
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 60,519

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 538,372
2014 Dram Oyuncu 6.8 41,864

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,041,592
- Gerilim Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017