Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 4.7 2,778
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 444,214
2016 Komedi Oyuncu 6.2 785
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,040

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 67,032
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 56,135

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 523,824
2014 Dram Oyuncu 6.8 40,884

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,027,166
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017