Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu 6.8 142
2017 Komedi Oyuncu 5.7 7,138
2017 Gerilim Oyuncu 4.2 194

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 134,779
2017 Dram Oyuncu 5.7 10,463
2016 Suç Oyuncu 4.6 4,598
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,138
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 496,284
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,826

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 74,503
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 64,441

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 558,923
2014 Dram Oyuncu 6.8 43,335

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,063,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017