Giriş Kayıt
Debbie Scaletta

Debbie Scaletta


Oyuncu

Debbie Scaletta, oyuncu. Yenilmezler (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 789
2017 Macera Oyuncu 6.8 195
2017 Komedi Oyuncu 5.7 9,851
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 212

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 142,954
2017 Dram Oyuncu 5.7 11,750
2016 Suç Oyuncu 4.6 4,792
2016 Komedi Oyuncu 8.5 55

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 507,165
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,294
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,971

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 76,000
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 65,726

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 566,557
2014 Dram Oyuncu 6.8 43,955

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,072,245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017