Giriş Kayıt
Artie Mozzone

Artie Mozzone


Oyuncu

Artie Mozzone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 69,021
2016 Belgesel Oyuncu 5.8 3,805
2016 Dram Oyuncu 7.4 116
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,415
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 3,858
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,561
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,473
2014 Dram Oyuncu 8.0 41,147
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,368) Arrow (4,963) The Flash (4,857) The Expanse (2,637) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,911) Colony (1,822) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017