Giriş Kayıt
Artie Mozzone

Artie Mozzone


Oyuncu

Artie Mozzone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,654
2016 Belgesel Oyuncu 5.8 3,805
2016 Dram Oyuncu 7.4 122
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,522
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 3,992
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,765
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,489
2014 Dram Oyuncu 8.1 42,690
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017