Giriş Kayıt
Artie Mozzone

Artie Mozzone


Oyuncu

Artie Mozzone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 78,022
2016 Belgesel Oyuncu 5.8 3,805
2016 Dram Oyuncu 7.4 133
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,627
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 4,088
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,950
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,504
2014 Dram Oyuncu 8.1 44,528
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017