Giriş Kayıt
Artie Mozzone

Artie Mozzone


Oyuncu

Artie Mozzone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 103,111
2016 Belgesel Oyuncu 5.8 3,805
2016 Dram Oyuncu 6.3 2,279
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 4,372
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 5,088
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,640
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,096
2014 Dram Oyuncu 8.2 59,278
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018