Giriş Kayıt
Artie Mozzone

Artie Mozzone


Oyuncu

Artie Mozzone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 95,187
2016 Belgesel Oyuncu 5.8 3,805
2016 Dram Oyuncu 6.0 654
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,941
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 4,596
2015 Dram Oyuncu 5.9 513
2015 Suç Oyuncu 7.7 7,504
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,572
2014 Dram Oyuncu 8.2 55,042
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017