Giriş Kayıt
Andrew Burford

Andrew Burford


Dublör, Oyuncu

Andrew Burford, dublör, oyuncu. The Halcyon (2017), (2017) Wonder Woman (2017), (2017) Transformers 5: Son Şövalye (2017), (1995) Hollyoaks (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Dublör 5.3 18,601
2017 Aksiyon Dublör 8.1 153,379
2017 Dram Dublör 7.3 1,341
2014 Gerilim Oyuncu 5.1 902
2005 Macera Dublör 8.8 161,214
1995 Dram Dublör 5.1 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017