Giriş Kayıt
Andrew Burford

Andrew Burford


Dublör, Oyuncu

Andrew Burford, dublör, oyuncu. The Halcyon (2017), Journey's End (2017), Star Wars: Son Jedi (2017), (2017) Dunkirk (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dublör    
2018 Macera Dublör    
2018 Suç Dublör    
2018 Suç Oyuncu 6.7 5,705
2018 Komedi Dublör    
2017 Dram Dublör 7.1 788

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör 7.3 381,485

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 6.7 252,567

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Dublör 6.9 131,299
2017 Aksiyon Dublör 8.0 390,003

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Dublör 5.2 98,369
2017 Aksiyon Dublör 7.5 412,268
2017 Dram Dublör 7.4 1,810
2014 Gerilim Oyuncu 5.1 902
2005 Macera Dublör 8.7 171,847
1995 Dram Dublör 5.1 3,482
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018