Giriş Kayıt
Andrew Burford

Andrew Burford


Dublör, Oyuncu

Andrew Burford, dublör, oyuncu. The Halcyon (2017), (2017) Wonder Woman (2017), (2017) Dunkirk (2017), (2017) Belalı Tanık (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Dublör 7.0 70,862
2017 Aksiyon Dublör 8.3 227,489

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Dublör 5.2 70,796
2017 Aksiyon Dublör 7.6 303,263
2017 Dram Dublör 7.3 1,536
2017 Savaş Dublör    
2014 Gerilim Oyuncu 5.1 902
2005 Macera Dublör 8.7 165,086
1995 Dram Dublör 5.1 3,378
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017