Giriş Kayıt
Andrew Burford

Andrew Burford


Dublör, Oyuncu

Andrew Burford, dublör, oyuncu. The Halcyon (2017), Star Wars: Son Jedi (2017), (2017) Wonder Woman (2017), (2017) Dunkirk (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dublör    
2018 Macera Dublör    
2018 Suç Dublör    
2018 Komedi Dublör    

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör 7.5 290,912

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 7.0 172,406

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Dublör 7.0 108,007
2017 Aksiyon Dublör 8.1 318,466

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Dublör 5.2 87,332
2017 Aksiyon Dublör 7.6 361,624
2017 Dram Dublör 7.3 1,696
2017 Savaş Dublör 7.1 177
2014 Gerilim Oyuncu 5.1 902
2005 Macera Dublör 8.7 168,140
1995 Dram Dublör 5.1 3,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018