Giriş Kayıt
Yuichiro Umehara

Yuichiro Umehara


Oyuncu

Yuichiro Umehara, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    

The Legend of the Galactic Heroes: The New Thesis - Encounter
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 5
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 161
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213
2015 Aksiyon Oyuncu 9.3 7
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 51
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 207
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 31
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 355
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018