Giriş Kayıt
Yuichiro Umehara

Yuichiro Umehara


Oyuncu

Yuichiro Umehara, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 161
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213
2015 Aksiyon Oyuncu 9.3 7
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 51
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 207
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 31
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 355
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018