Giriş Kayıt
Emily Grace Dunn

Emily Grace Dunn


Oyuncu

Emily Grace Dunn, oyuncu. Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 69,245
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,522
2015 Korku Oyuncu 6.3 15
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 430
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017