Giriş Kayıt
Brent Duffey

Brent Duffey


Oyuncu

Brent Duffey, oyuncu. Üç Ahbap Çavuş (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Oyuncu 5.2 659
2017 Suç Oyuncu 4.5 953

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.3 17,187
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 26,693
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017