Giriş Kayıt
Brent Duffey

Brent Duffey


Oyuncu

Brent Duffey, oyuncu. Üç Ahbap Çavuş (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Oyuncu 4.9 1,042
2017 Suç Oyuncu 4.5 1,075

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.3 18,502
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 26,944
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017