Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 131,138

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,235
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 22,621
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 117,991
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 138,736

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 116,485

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 388,118

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 69,872

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 65,563

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 233,362
2015 Komedi Oyuncu 6.1 14,560

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 72,849

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 353,500

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 444,761
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,422
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017