Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu    

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 145,320

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 68,622
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 26,035
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 125,675
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 143,149

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 119,412

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 396,933

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 70,998

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 66,543

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 238,529
2015 Komedi Oyuncu 6.1 14,838

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 73,409

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 359,039

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 448,589
2012 Komedi Oyuncu 8.2 27,752
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017