Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu    

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,597

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 204,979

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 72,390

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 7.8 279,337

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 139,043

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 191,351

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 92,447
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 40,230
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 159,212
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 164,785

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 137,864

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 445,481

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 76,889

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 73,325

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 262,089
2015 Komedi Oyuncu 6.1 16,328

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 77,769

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 390,360

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 470,760
2012 Komedi Oyuncu 8.2 30,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017