Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu    

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 24

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 21,119

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 237,307

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 81,000

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 7.8 300,235

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 143,628

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 196,353

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 95,187
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 41,764
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 163,358
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 167,042

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 139,340

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 453,616

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 77,876

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 76,132

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 265,820
2015 Komedi Oyuncu 6.1 16,552

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 78,400

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 396,520

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 474,263
2012 Komedi Oyuncu 8.2 31,277
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017