Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Karınca Adam ve Eşek Arısı
2018 Aksiyon Oyuncu    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 27,485

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 310,274

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 163,998

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 58,644

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 325,834

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 104,340

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 380,642

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 160,900

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 211,171

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 103,226
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 46,352
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 177,645
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 175,250

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 145,105

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 501,432

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 83,677

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 86,586

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 280,943
2015 Komedi Oyuncu 6.1 17,462

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 81,571

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 427,915

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 491,825
2012 Komedi Oyuncu 8.2 32,604
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018