Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 19,807

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 174,695

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 97,119

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 169,611

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 82,136
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 32,328
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 142,596
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 155,124

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 130,601

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 420,080

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 73,980

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 69,521

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 249,911
2015 Komedi Oyuncu 6.1 15,564

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 75,311

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 374,084

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 458,737
2012 Komedi Oyuncu 8.2 29,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017