Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 142,690

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,599

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 221,800

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 125,141

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 179,988

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,303
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 36,738
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 150,653
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 160,272

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 134,841

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 434,425

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 75,421

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 71,370

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 255,778
2015 Komedi Oyuncu 6.1 15,906

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 76,585

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 382,482

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 464,954
2012 Komedi Oyuncu 8.2 30,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017