Giriş Kayıt
Tahseen Ghauri

Tahseen Ghauri


Oyuncu

Tahseen Ghauri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,695

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 49,990

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 156,553

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,765
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 28,909
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 132,345
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 147,380

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 123,935

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 405,128

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 72,324

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 67,582

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 243,311
2015 Komedi Oyuncu 6.1 15,144

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 74,046

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 364,274

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 452,400
2012 Komedi Oyuncu 8.2 28,339
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017