Giriş Kayıt
Laura L. Martin

Laura L. Martin


Oyuncu

Laura L. Martin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.1 338
2017 Dram Oyuncu 5.6 242
2016 Komedi Oyuncu 5.8 798
2016 Komedi Oyuncu 8.9 18
2015 Romantik Oyuncu 5.4 328
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,941
2015 Suç Oyuncu 7.8 7,591
2015 Komedi Oyuncu 5.5 4,613
2015 Komedi Oyuncu 5.6 7,826
2015 Komedi Oyuncu 7.5 11
2014 Komedi Oyuncu 6.7 25,949
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 Dram Oyuncu 8.2 56,385
Dizi Altyazıları
Vikings (12,008) Shameless (6,934) Black Mirror (5,716) The Flash (4,114) Star Trek: Discovery (2,305) The Big Bang Theory (1,456) Bron/Broen (1,130) Supergirl (1,092) Black Lightning (1,055) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018