Giriş Kayıt
Laura L. Martin

Laura L. Martin


Oyuncu

Laura L. Martin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2016 Komedi Oyuncu 8.9 18
2015 Romantik Oyuncu 5.4 328
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,436
2015 Komedi Oyuncu 5.5 4,613
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,591
2015 Komedi Oyuncu 5.7 7,194
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,403
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 Dram Oyuncu 8.0 41,213
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017