Giriş Kayıt
Laura L. Martin

Laura L. Martin


Oyuncu

Laura L. Martin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2016 Komedi Oyuncu 8.9 18
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,201
2015 Komedi Oyuncu 5.5 4,613
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,327
2015 Komedi Oyuncu 5.7 7,148
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,223
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 Dram Oyuncu 8.0 40,599
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017