Giriş Kayıt
Keiko Ota

Keiko Ota


Animasyon

Keiko Ota, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon    
2014 Fantastik Animasyon 6.7 32
2012 Animasyon Animasyon 7.8 570
2011 Animasyon Animasyon 6.9 82
2010 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 7.4 36
2007 Animasyon Animasyon 8.2 158

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Animasyon 7.6 7,755
2004 Animasyon Animasyon 6.8 39
2004 Animasyon Animasyon 7.2 195
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018