Giriş Kayıt
Keiko Ota

Keiko Ota


Animasyon

Keiko Ota, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon    
2014 Fantastik Animasyon 6.7 32
2012 Animasyon Animasyon 7.8 570
2011 Animasyon Animasyon 6.9 82
2010 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 7.4 36
2007 Animasyon Animasyon    

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Animasyon 7.6 7,755
2004 Animasyon Animasyon 6.8 39
2004 Animasyon Animasyon 7.2 195
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017