Giriş Kayıt
Eok Yu

Eok Yu


Görüntü Yönetmeni

Eok Yu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 123
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.6 187

Aşık Adam
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 253
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 41

Yeni Dünya
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 12,018
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,614) Assassin's Creed (8,922) Doctor Strange (5,300) Allied (4,386) Passengers (3,309) Moana (3,050) Arrival (2,827) Forushande (2,688) Split (2,495) Lion (2,206)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,792) The Flash (6,590) Vikings (4,394) Supernatural (3,291) Blindspot (3,012) Suits (2,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,732) Sherlock (2,606) Arrow (2,515) Black Sails (2,039)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017