Giriş Kayıt
Eok Yu

Eok Yu


Görüntü Yönetmeni

Eok Yu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.9 196
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.6 187

Aşık Adam
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 253
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 41

Yeni Dünya
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 12,018
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018