Giriş Kayıt
Eok Yu

Eok Yu


Görüntü Yönetmeni

Eok Yu, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 123
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.6 187

Aşık Adam
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 253
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 41

Yeni Dünya
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 12,018
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017