Giriş Kayıt
Mir Sarwar

Mir Sarwar


Oyuncu

Mir Sarwar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,339
2017 Gizem Oyuncu 7.3 5,477
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 950
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,420
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,190
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,155
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 56,050
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018