Giriş Kayıt
Mir Sarwar

Mir Sarwar


Oyuncu

Mir Sarwar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,128
2017 Gizem Oyuncu 7.2 6,151
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 950
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,420
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,190
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,155
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 56,050
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018