Giriş Kayıt
Yvonne E. Davidson

Yvonne E. Davidson


Oyuncu

Yvonne E. Davidson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.4 253
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.4 11,223

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 20,510
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017