Giriş Kayıt
Yvonne E. Davidson

Yvonne E. Davidson


Oyuncu

Yvonne E. Davidson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.3 364
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.4 11,735

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 20,697
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017