Giriş Kayıt
Yvonne E. Davidson

Yvonne E. Davidson


Oyuncu

Yvonne E. Davidson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.1 1,067
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,448
2015 Dram Oyuncu 6.0 100

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 23,469
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018