Giriş Kayıt
Yvonne E. Davidson

Yvonne E. Davidson


Oyuncu

Yvonne E. Davidson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.3 439
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.4 12,309

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 20,867
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017