Giriş Kayıt
Yvonne E. Davidson

Yvonne E. Davidson


Oyuncu

Yvonne E. Davidson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.1 1,067
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,750

Kayıp Çocuk
2014 Suç Oyuncu 5.9 22,585
2014 Romantik Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,193
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017