Giriş Kayıt
Gabrielle Haugh

Gabrielle Haugh


Oyuncu

Gabrielle Haugh, oyuncu. Mother, May I Sleep with Danger? (2016) yapımıyla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 848
2018 Gerilim Oyuncu    

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Oyuncu 4.3 9,823
2017 Dram Oyuncu 8.3 153,310
2017 Gerilim Oyuncu 4.0 1,603
2017 Dram Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 4.9 617
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 682
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,328) Stargate Origins (3,045) Vikings (3,020) Black Mirror (2,737) American Crime Story (1,505) The X Files (1,457) Star Trek: Discovery (1,274) Supernatural (1,261) McMafia (1,151) Altered Carbon (1,135)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018