Giriş Kayıt
Gabrielle Haugh

Gabrielle Haugh


Oyuncu

Gabrielle Haugh, oyuncu. Mother, May I Sleep with Danger? (2016) yapımıyla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 848
2018 Gerilim Oyuncu    

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Oyuncu 4.2 12,683
2017 Dram Oyuncu 8.2 177,857
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 1,720
2017 Dram Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 4.8 1,394
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 682
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018