Giriş Kayıt
Bishop Stevens

Bishop Stevens


Oyuncu, Dublör

Bishop Stevens, oyuncu, dublör. Empire (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.5 7,337
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu
Dublör
   
2015 Dram Oyuncu 5.6 1,320
2015 Dram Oyuncu 7.7 32,889
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018