Giriş Kayıt
Bishop Stevens

Bishop Stevens


Oyuncu, Dublör

Bishop Stevens, oyuncu, dublör. Empire (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu
Dublör
   
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,199
2015 Dram Oyuncu 7.8 30,724
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017