Giriş Kayıt
Bishop Stevens

Bishop Stevens


Oyuncu, Dublör

Bishop Stevens, oyuncu, dublör. Empire (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.6 4,257
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu
Dublör
   
2015 Dram Oyuncu 5.6 1,320
2015 Dram Oyuncu 7.7 32,549
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018