Giriş Kayıt
Ramdoss

Ramdoss


Oyuncu

Ramdoss, oyuncu. Mundaasupatti (2014), Pasanga 2 (2015), 10 Endrathukulla (2015), (2015) Enakkul Oruvan (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.2 69
2016 Komedi Oyuncu 4.9 56
2016 Komedi Oyuncu 3.8 129
2015 Dram Oyuncu 7.8 613
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 595
2015 Gerilim Oyuncu 7.9 1,072
2014 Komedi Oyuncu 7.6 743
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017