Giriş Kayıt
Ramdoss

Ramdoss


Oyuncu

Ramdoss, oyuncu. Mundaasupatti (2014), Pasanga 2 (2015), 10 Endrathukulla (2015), (2015) Enakkul Oruvan (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.2 69
2016 Komedi Oyuncu 4.9 56
2016 Komedi Oyuncu 3.8 129
2015 Dram Oyuncu 7.8 613
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 595
2015 Gerilim Oyuncu 7.9 1,072
2014 Komedi Oyuncu 7.6 743
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017