Giriş Kayıt
Brittany Cusack

Brittany Cusack


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Brittany Cusack, oyuncu, casting, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.1 236
2017 Gizem Sanat Bölümü    
2017 Komedi Oyuncu 6.2 710
2017 Savaş Casting    
2016 Çeşitli 6.8 293
2016 Dram Casting
Çeşitli
7.8 467
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 7,057

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.3 20,634
2015 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
5.1 195
2014 Komedi Oyuncu 6.2 28
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017