Giriş Kayıt
Brittany Cusack

Brittany Cusack


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Brittany Cusack, oyuncu, casting, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 5.8 3,984
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,626
2017 Gizem Sanat Bölümü    
2017 Savaş Casting    
2016 Çeşitli 6.8 293
2016 Dram Casting
Çeşitli
7.8 468
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 8,927

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.3 21,893
2015 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
5.1 195
2014 Komedi Oyuncu 6.2 28
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017