Giriş Kayıt
Brittany Cusack

Brittany Cusack


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Brittany Cusack, oyuncu, casting, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    
2017 Komedi Casting 5.8 5,333
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,700
2017 Gizem Sanat Bölümü    
2017 Savaş Casting    
2016 Çeşitli 6.8 293
2016 Dram Casting
Çeşitli
7.8 468
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 9,685

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.3 22,535
2015 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
5.1 195
2014 Komedi Oyuncu 6.2 28
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017