Giriş Kayıt
Brittany Cusack

Brittany Cusack


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Brittany Cusack, oyuncu, casting, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    
2017 Komedi Casting 5.8 7,377
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,700
2017 Gizem Sanat Bölümü 3.3 268
2016 Çeşitli 6.8 293
2016 Dram Casting
Çeşitli
7.8 468
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 10,522

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.3 22,987
2015 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Casting
5.1 195
2014 Komedi Oyuncu 6.2 28
- Savaş Casting 4.1 341
Dizi Altyazıları
Westworld (9,649) La casa de papel (5,601) The Flash (3,381) Legion (2,929) The 100 (1,837) Fear the Walking Dead (1,809) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,336) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018