Giriş Kayıt
Christine Martineau

Christine Martineau


Animasyon, Görsel Efekt

Christine Martineau, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 388,564

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Animasyon 7.6 339,556

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Animasyon 7.9 516,640
2012 Aksiyon Animasyon 9.2 3,614

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 185,514
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 1,161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017