Giriş Kayıt
Christine Martineau

Christine Martineau


Animasyon, Görsel Efekt

Christine Martineau, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 413,001

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Animasyon 7.6 371,880

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Animasyon 7.9 540,429
2012 Aksiyon Animasyon 9.2 3,614

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 193,954
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 1,161
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018