Giriş Kayıt
Christine Martineau

Christine Martineau


Animasyon, Görsel Efekt

Christine Martineau, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 393,762

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Animasyon 7.6 351,943

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Animasyon 7.9 521,601
2012 Aksiyon Animasyon 9.2 3,614

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Animasyon 7.4 187,020
2010 Aksiyon Animasyon 7.3 1,161
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017