Giriş Kayıt
Anthony Skrimshire

Anthony Skrimshire


Dublör, Oyuncu

Anthony Skrimshire, dublör, oyuncu. Her Şeyin Teorisi (2014), Lady Chatterley's Lover (2015), Rellik (2017), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Macera Dublör    

Başlat
2018 Aksiyon Dublör    

Yok Oluş
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Biyografi Dublör 6.6 253

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.6 344
2017 Suç Dublör 6.0 616

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Dublör 7.9 368,932

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Dublör 7.4 271,962

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Dublör 6.6 48,665
2016 Komedi Dublör 6.5 439
2016 Dram Dublör 7.0 380

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 67,800
2015 Dram Dublör 6.4 928

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 539,697
2015 Aksiyon Dublör 7.0 2,133

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.7 311,396

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.1 65,906
1986 Dram Dublör 6.0 1,905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017