Giriş Kayıt
Anthony Skrimshire

Anthony Skrimshire


Dublör, Oyuncu

Anthony Skrimshire, dublör, oyuncu. Her Şeyin Teorisi (2014), Partilerde Kız Tavlama Sanatı (2017), Witless (2016), Lady Chatterley's Lover (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Macera Dublör    

Başlat
2018 Aksiyon Dublör 7.7 171,041

Yok Oluş
2018 Macera Dublör 7.0 145,698

Partilerde Kız Tavlama Sanatı
2017 Komedi Dublör 5.9 3,511
2017 Biyografi Dublör 6.1 479

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör 7.3 398,514

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 6.6 264,872
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Suç Dublör 6.2 1,056

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Dublör 7.8 433,353

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Dublör 7.4 308,365

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Dublör 6.6 54,030
2016 Komedi Dublör 6.7 545
2016 Dram Dublör 7.0 380

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 76,058
2015 Dram Dublör 6.4 928

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 593,220
2015 Aksiyon Dublör 7.0 2,133

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.7 334,643

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.0 67,817
1986 Dram Dublör 6.0 2,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018