Giriş Kayıt
Anthony Skrimshire

Anthony Skrimshire


Dublör, Oyuncu

Anthony Skrimshire, dublör, oyuncu. Her Şeyin Teorisi (2014), Lady Chatterley's Lover (2015), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013), (2016) Bridget Jones'un Bebeği (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Bilim-Kurgu Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.4 175

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Dublör 7.9 334,593

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Dublör 7.4 241,402

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Dublör 6.6 44,225
2016 Komedi Dublör 6.5 439
2016 Dram Dublör 7.0 380

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 64,333
2015 Dram Dublör 6.4 928

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 521,625
2015 Aksiyon Dublör 7.0 2,133

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.7 301,757

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.1 64,751
1986 Dram Dublör 6.0 1,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017