Giriş Kayıt
Anthony Skrimshire

Anthony Skrimshire


Dublör, Oyuncu

Anthony Skrimshire, dublör, oyuncu. Her Şeyin Teorisi (2014), Lady Chatterley's Lover (2015), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013), (2016) Bridget Jones'un Bebeği (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Macera Dublör    

Başlat
2018 Aksiyon Dublör    

Yok Oluş
2018 Macera Dublör    
2017 Biyografi Dublör 6.6 309

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Dublör 8.4 2,788

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Dublör 7.2 129,851
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör 6.5 478
2017 Suç Dublör 6.2 1,056

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Dublör 7.8 377,172

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Dublör 7.4 279,643

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Dublör 6.6 49,728
2016 Komedi Dublör 6.5 467
2016 Dram Dublör 7.0 380

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 68,751
2015 Dram Dublör 6.4 928

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 546,611
2015 Aksiyon Dublör 7.0 2,133

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.7 314,648

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.1 66,236
1986 Dram Dublör 6.0 1,933
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017