Giriş Kayıt
Anthony Skrimshire

Anthony Skrimshire


Dublör, Oyuncu

Anthony Skrimshire, dublör, oyuncu. Her Şeyin Teorisi (2014), Lady Chatterley's Lover (2015), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013), (2016) Bridget Jones'un Bebeği (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Bilim-Kurgu Dublör    
2017 Komedi Dublör    

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Dublör 8.0 271,515

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Dublör 7.5 196,611

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Dublör 6.7 39,786
2016 Komedi Dublör 6.5 383
2016 Dram Dublör 7.0 380

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Dublör 6.2 61,082
2015 Dram Dublör 6.4 928

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 507,300
2015 Aksiyon Dublör 7.0 2,004

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.7 294,481

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.1 63,792
1986 Dram Dublör 6.0 1,786
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017