Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.6 8,215

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 Animasyon Animasyon    

Barbie Prenses ve Rock Star
2015 Animasyon Animasyon 5.9 402

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 Animasyon Animasyon 5.6 461

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 270,563

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 508,283

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 285,681

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 363,840

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,480
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018