Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.7 5,895
2016 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.7 307
2015 Animasyon Animasyon    

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 249,749

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 454,355

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 261,915

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 332,491

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 205,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017