Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.6 8,376

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 Animasyon Animasyon    

Barbie Prenses ve Rock Star
2015 Animasyon Animasyon 5.9 402

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 Animasyon Animasyon 5.6 461

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 272,078

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 512,800

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 287,691

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 366,957

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 220,389
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018