Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.6 6,733
2016 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.7 307
2015 Animasyon Animasyon    

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 253,114

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 465,276

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 265,736

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 338,455

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,031
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017