Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.6 6,439
2016 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.7 307
2015 Animasyon Animasyon    

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 251,577

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 460,227

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 263,863

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 335,577

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,924
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,144) Doctor Strange (6,698) Allied (6,337) Moana (4,807) Lion (3,496) Arrival (3,156) John Wick: Chapter 2 (3,117) Forushande (2,883) Hacksaw Ridge (2,222) Fences (2,035)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,297) Supernatural (4,657) The Expanse (4,312) Vikings (3,975) Suits (3,623) The Big Bang Theory (2,474) Sherlock (2,415) Arrow (2,008) Legion (1,972) Black Sails (1,743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017