Giriş Kayıt
Supreeti Mann

Supreeti Mann


Görsel Efekt, Animasyon

Supreeti Mann, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Animasyon 5.6 7,104
2016 Animasyon Animasyon    
2015 Animasyon Animasyon 5.7 307
2015 Animasyon Animasyon    

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 255,670

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 472,417

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 269,143

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 342,495

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,833
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017