Giriş Kayıt
Wah-Kon Lee

Wah-Kon Lee


Oyuncu

Wah-Kon Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,543
1992 Komedi Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 227
1989 Komedi Oyuncu 6.6 89
1988 Komedi Oyuncu 6.0 307
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 442
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017