Giriş Kayıt
Wah-Kon Lee

Wah-Kon Lee


Oyuncu

Wah-Kon Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,543
1992 Komedi Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 227
1989 Komedi Oyuncu 6.6 89
1988 Komedi Oyuncu 6.0 307
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 442
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017