Giriş Kayıt
Jason Hodzelmans

Jason Hodzelmans


Casting, Oyuncu

Jason Hodzelmans, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşiler Firarda
2016 Macera Casting 7.9 64,667
2015 Aksiyon Casting 8.6 43,659
2015 Aksiyon Casting 5.6 553
2014 Dram Oyuncu 7.0 113
2014 Dram Oyuncu 7.4 74
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017