Giriş Kayıt
Jason Hodzelmans

Jason Hodzelmans


Casting, Oyuncu

Jason Hodzelmans, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Casting 7.9 52,264
2015 Aksiyon Casting 8.6 40,651
2015 Aksiyon Casting 5.6 553
2014 Dram Oyuncu 7.0 113
2014 Dram Oyuncu 7.4 74
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017