Giriş Kayıt
Jason Hodzelmans

Jason Hodzelmans


Casting, Oyuncu

Jason Hodzelmans, casting, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşiler Firarda
2016 Macera Casting 7.9 74,315
2015 Aksiyon Casting 8.5 50,338
2015 Aksiyon Casting 5.6 553
2014 Dram Oyuncu 7.0 113
2014 Dram Oyuncu 7.4 74
Dizi Altyazıları
Westworld (18,709) La casa de papel (3,780) The Flash (3,193) Into the Badlands (2,777) Legion (2,639) The 100 (2,602) Supernatural (2,596) Krypton (2,361) Fear the Walking Dead (2,077) The Big Bang Theory (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018