Giriş Kayıt
Christoffer Aro

Christoffer Aro


Oyuncu, Dublör

Christoffer Aro, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 12
2015 Aksiyon Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.8 623
2014 Macera Dublör 5.3 391

Kafesteki Kadın
2013 Suç Oyuncu 7.2 18,487
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018