Giriş Kayıt
Christoffer Aro

Christoffer Aro


Oyuncu, Dublör

Christoffer Aro, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.8 623
2014 Macera Dublör 5.3 391

Kafesteki Kadın
2013 Suç Oyuncu 7.2 15,874
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017