Giriş Kayıt
Christoffer Aro

Christoffer Aro


Oyuncu, Dublör

Christoffer Aro, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.8 623
2014 Macera Dublör 5.3 391

Kafesteki Kadın
2013 Suç Oyuncu 7.2 15,610
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    

Irene Huss: Sinsi İnternet
2011 Suç Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,866) Assassin's Creed (8,621) Doctor Strange (4,876) Allied (4,154) Moana (2,868) Forushande (2,599) Arrival (2,548) Split (2,415) Lion (2,083) Passengers (1,754)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,474) The Flash (5,473) Vikings (4,054) Supernatural (3,140) Blindspot (2,726) Suits (2,426) Sherlock (2,346) The Big Bang Theory (1,852) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,739) Black Sails (1,708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017